Hoe kom je aan het e-visum

Binnenkort naar Turkije op vakantie en je ontdekt net pas dat je daarvoor een visum nodig hebt? En wist je ook dat je die nu verplicht vooraf online dient aan te vragen? Waarschijnlijk wel omdat je al op deze pagina aan het zoeken bent. We geven je hieronder meer uitleg hoe je precies aan dit e-visum voor Turkije komt.

Online alles te regelen

Onlinen aanvragenHet online aanvragen is niet heel moeilijk, en alles is compleet online geregeld en je visum komt gewoon uit de printer.. Er zijn verschillende opties, zo is één optie het aan te vragen via de overheids website van Turkije. Dit heeft een aantal nadelen maar is niet compleet onmogelijk. Wat het moeilijk maakt is dat het gehele proces in het engels is en dat je alleen kunt betalen met creditcard (Visa of Mastercard). Heb je geen creditcard, dan heb je simpel weg pech en moet je jouw visum anders regelen.

Via het visumbureau

VisumbureauJe hebt gespecialiseerde visums bureau die je slechts een paar euro extra kosten dus dat is eigenlijk niks. Deze bureau’s maken het tegenwoordig zo simpel dat we het aanraden daar te doen als je nog geen ervaring hebt. De gespecialiseerde websites van deze visum bureau’s zijn compleet in het Nederlands en je vult de basis gegeven in, zij regelen de rest voor je! Dit kost ongeveer zo’n 25 euro en je kan gewoon betalen per iDeal of overschrijving. Het aanvraagproces duurde bij ons zo’n 2 minuten en was voor ons echt super simpel. Een aanrader dus, zeker als je nog uitzoekende bent en geen zin hebt in extra geregel. Kijk voor meer informatie naar de verwijzingen hier op onze websites, en je komt uit bij de beste bureau’s die je verder helpen. Veel makkelijker word het niet! Alvast veel succes en natuurlijk vele plezier in Turkije.